BAGS&MORE: POTOVALNE TORBE

Poletje trka na vrata, turistične destinacije pa nas že vabijo na obisk. Kljub temu, da bomo letos dopustovali po Sloveniji, ne smemo pozabiti na ustrezno popotniško opremo. Kje si jo zagotoviti? Kje drugje kot pri Bags&More!

Potovalne torbe so še posebno primerne za krajša potovanja. Nakup nove je lahko prava nočna mora, saj moramo dobro premisliti o ustrezni velikosti, materialu, znamki in nenazadnje tudi ceni. V galanterijah Bags&More se najde potovalna torba za prav vsak okus! Izbirate lahko med svetovno priznanimi znamkami, kot so Eastpak, FC Barcelona, Gabol, Reisenthel, RucksackOnly in mnogo več. Izdelki so primerni tako za ženski, kot tudi za moški spol, na voljo pa so tudi unisex torbe in nahrbtniki. Prav tako bodo na svoj račun prišli tudi vaši najmlajši, saj Bags&More ponuja celo otroške potovalne torbe in nahrbtnike.

Izbirate lahko med dvema kategorijama: pohodniški nahrbtniki in potovalne torbe. Slednje predstavljajo pomemben del opreme na vsakem potovanju. Torbe so simpatične na pogled in priročne za uporabo. Izbirate lahko med različnimi velikostmi in prostornino.

Torbe so zelo enostavne za transport. Poleg tega imajo precej dodatnih žepov, v katere lahko shranite še zadnje malenkosti, ki jih boste potrebovali na poti. Večina izdelkov ima priložen tudi krajši pas za ročno prenašanje prtljage in daljšega ramenskega, ki pa omogoča brezskrbno prenašanje na rami. Večina torb je izdelana iz umetnih materialov. Izbirate lahko tudi med vrsto barvami.

V ponudbi lahko zasledite tudi pohodniške nahrbtnike, ki omogočajo prenos nujno potrebne opreme za številne gorske dejavnosti. V tej kategoriji lahko najdete različne dimenzije in stile torb. Poleg tega ima večina nahrbtnikov nastavljive, podložene ter ergonomične naramniceter pokrivalo za primer slabega vremena. Prav tako lahko izbirate med različnimi priznanimi proizvajalci po nizkih cenah.

Galanterije Bags&More lahko obiščete po vsej Sloveniji, kjer vam bodo prijazni prodajalci z veseljem priskočili na pomoč. Pestro ponudbo si lahko ogledate tudi na njihovi spletni strani bagsandmore.si, kjer so vam nakupovanje želeli kar se da olajšati, zato so stran oblikovali tako, da že pred samim iskanjem lahko določite, kakšen izdelek pravzaprav iščete.

Vsi izdelki prisegajo na visoko kvaliteto, zato vas bodo še dolgo časa lahko spremljali na vaših potovanjih in gorskih podvigih. Prav tako imajo pri Bags&Moreogromno popustov, zato se še kako splača spremljati njihove izjemno ugodne ponudbe!

This entry was posted in Potovanja and tagged , . Bookmark the permalink.