Zunanja igrala kot nepogrešljiv dodatek na vašem vrtu

Če si vaš mulo želi ljubke igralne hišice, igralnega stolpa ali samo gugalnice, pokukajte v Svet igral in naj vas prijetna in kakovostna ponudba prepriča. Njihova zunanja igrala so lesena, izbirate lahko med več različnimi varnimi barvami, skladna so z najstrožjimi standardi o varnosti in naravi prijazna. Gugalnice, peskovniki, otroške hiške, sestavi, najdete lahko kar si vaše srce poželi. Ali pa se z njimi dogovorite za sestav po vaših željah. Lesena zunanja igrala so že del kar nekaj domačih vrtov, igrišč vrtcev in parkov po vsej Sloveniji. Vsa ta zunanja igrala so tudi izdelana v Sloveniji, tako da z njihovim nakupom podpirate domače gospodarstvo.

Zunanja igrala so pomembna za razvoj otroka

Lesena zunanja igrala vašemu otroku nudijo kvalitetno in zabavno preživljanje prostega časa, obenem pa pomagajo tako pri mentalnem kot tudi telesnem razvoju. Otrok naj se čimveč igra in tako bo tudi v šoli uspešen. Dobro razvite mišice ter motorika otroku namreč pomagajo pri učenju pisanja in oblikovanju črk ter številk na papirju, dobro razvite miselne sposobnosti, ki jih pridobijo ob premagovanju ovir na igralih, pa jim pomagajo pri premagovanju težavic in ovir, s katerimi se otroci srečujejo ob odraščanju. Igra je izredno pomembna za razvoj otroka in zunanja igrala so odlična za stimulacijo možgančkov in mišic.

Dobra popotnica za razvoj vašega otroka

Zunanja igrala so primerna za domačo uporabo ali javne površine. Svet igral se zaveda pomembnosti igre v razvoju otroka, njihova igrala so prijazna do okolja in uporabnika. Narejena so iz kakovostnega lesa, prebarvana z okolju prijaznimi barvami, prijazna in varna pa so tudi do otrok. Otroška igra ne pozna meja in ko se otroci enkrat prepustijo domišljiji, moramo odrasli poskrbeti za to, da je njihova igra kar se da varna. Na to so v podjetju pomislili in ustvarili zunanja igrala, ki so varna in ki dovolijo razvoj domišljije, spretnosti in motorike otroka. In to je izredno dobra popotnica za življenje in nadaljnji razvoj otroka.

This entry was posted in Vse za otroka and tagged , , , . Bookmark the permalink.