Zakaj izbrati nova PVC vrata?

pvc oknaOptimalna toplotna zaščita doma, varnost, dolga življenjska doba in pestra izbira modelov, vse to zajemajo vhodna vrata Roletarstva Bayer. Gre za PVC vrata, katera omenjeno podjetje ponuja v različnih barvah, poleg tega pa boste lahko izbirali tudi med širokim spektrom polnil, prejeli pa boste PVC vrata, katerih razmerje med ceno in kvaliteto ter kvaliteto vas bo zagotovo prepričal. Roletarstvo Bayer vam ponuja celotno storitev, ki zajema svetovanje, izmero, montažo ali pa zamenjavo starih vrat z novimi.

Zakaj pa bi izbrali PVC vrata? Gre za ena redkih vrat na našem trgu, ki imajo trojno tesnjenje, poleg tega pa jih odlikuje izredno trden ALU pohodni prag s termično zaporo. Eden izmed razlogov je tudi dodatna okrepljenost vogalov vratnih kril, ki zagotavlja dolgoletno nemoteno delovanje in pa tudi preprečuje poves krila. Okovje GU omogoča izboljšano varnost in pa tudi brezhibno tesnjenje PVC vrat. Razlog za nakup PVC vrat pa je tudi to, da so tečaji nastavljivi v treh smereh in imajo izredno nosilnost ter seveda tudi velika izbira vratnih polnil, možnost elektrifikacije okovja ter možnost odpiranja na več različnih načinov, torej s tipkovnico, prstnim odtisom in podobno.

Roletarstvo Bayer vam ponuja več kot 80 različnih polnil, kar v kombinaciji z različnimi dobavljivimi vrstami stekel predstavlja tudi nešteto možnosti za zadovoljitev vašega okusa in željo po individualnosti ter unikatnosti vaših novih PVC vrat. Poleg PVC vrat pa si boste lahko zagotovili tudi okna. Obiščite spletno stran omenjenega podjetja še danes in si privoščite nova kvalitetna PVC vrata ter okna še danes.

This entry was posted in Vse za dom. Bookmark the permalink.