Zagotovite si čista tla brez uporabe vrečke

Odstranjevanje umazane vrečke iz sesalnika po sesanju je eden izmed najbolj neprijetnih delov čiščenja tal, poleg prekratkega kabla, zaradi katerega ne morete doseči prav najbolj zaprašenih kotov, in težkega sesalnika, ki ga morate vleči za sabo med čiščenjem stanovanja. Pri Philipsu se dobro zavedajo vseh teh pomanjkljivosti, zato so njihovi strokovnjaki razvili lahek in učinkovit sesalec brez vrečke Philips PowerPro Compact, ki vam bo s svojo okretno in kompaktno zasnovo olajšal mnoge dneve čiščenja!

Sesalnik brez vrečke

ENERGIJSKA OZNAKA AAA

Sesalec brez vrečke PowerPro Compactse ponaša z energijsko oznako A v naslednjih treh kategorijah: energijska učinkovitost (A), izpust prahu (A) in učinkovitost čiščenja trdih tal (A). Oznaka A v kategoriji energijske učinkovitosti za trda tla pomeni, da sesalec z vsako potezo posesa kar 100 % prahu. Zagotovite si brezmadežna tla, na katerih ne bo mogoče najti niti enega samega delca nesnage!

PROTIALERGIJSKI FILTER ZA VSE, KI IMATE TEŽAVE Z ALERGIJAMI

Vgrajen filtrirni sistem zajame kar 99,9% drobnega prahu, vključno s cvetnim prahom, dlakami hišnih ljubljenčkov in pršicami. Čiščenje še nikoli ni bilo tako preprosto in učinkovito! Sesalec brez vrečkePowerPro Compactvam bo omogočil, da boste z lahkoto dosegli tudi težko dosegljiva mesta, obenem pa bo pospešen pretok zraka v ciklonski komori uspešno ločil prašne delce od zraka.

NASTAVEK ZA DOSEGANJE TEŽKO DOSTOPNIH MEST

Inovativno zasnovan nastavek TriActive 3-v-1 hkrati opravlja 3 naloge: 1) s posebno zasnovano ploščo iz preproge odstrani najtrdovratnejši prah, 2) večja odprtina na konici nastavka zlahka posesa večje delce, 3) stranski krtači pometata prah in umazanijo tik ob pohištvu in stenah. Umazanija in prah tako nimajo nobene možnosti.

TEHNOLOGIJA POWERCYCLONE5ZA LOČEVANJE ZRAKA IN PRAHU

Tehnologija PowerCyclone 5zagotavlja največjo učinkovitost pri pretvorbi moči v moč sesanja, sama moč sesanja pa zaradi optimiziranega nizkega zračnega upora traja dlje časa. Postavitev cikonske komore je tudi razlog za bolj higienično praznjenje posode za prah.

PREPROSTO IN HIGIENIČNO ODSTRANJEVANJE PRAHU

Vsi, ki vam je čiščenje sesalnika eno najbolj prijetnih opravil, boste navdušeni nad enostavnim in higieničnim čiščenjem sesalca PowerPro Compact. Posoda za prah je namreč zelo ergonomska, saj ima na stranskem delu poseben dulec, ki omogoča enostavno in nadzorovano praznjenje brez raztresanja umazanije in prahu. Le-to še bolj poenostavi gumb, s katerim odprete posodo za prah in jo nagnete, da prah odstranite – in vse to le z eno roko!

Sesanje

KAR 5 LET GARANCIJE ZA UPORABO BREZ SKRBI

Z registracijo na spletni strani lahko do 31. decembra 2018 standardno dveletno garancijo podaljšate za kar 3 leta, tako da lahko svoj sesalnik uporabljate brez skrbi, da bi se mu kaj pripetilo.

Če imate torej težave z alergijami, ali pa si preprosto želite vrhunske higiene, je sesalnik brez vrečke PowerPro Compact nedvomno najboljša pridobitev za vaš dom.

This entry was posted in Vse za dom and tagged . Bookmark the permalink.