Toplotne črpalke Tersus

Toplotne crpalke TersusPodjetje Tersus se ukvarja s prodajo, montažo in servisom klimatskih naprav, naprav za električno ogrevanje, solarnih sistemov in toplotnih črpalk, poleg tega pa se ukvarja tudi s peleti. Na področju toplotnih črpalk vam podjetje Tersus nudi izdelke proizvajalca Atlantic. Toplotne črpalke Atlantic so okolju prijazne in nudijo udobje. Gre za termodinamične naprave, ki sprejemajo toplotno energijo iz okolice in jo nato s pomočjo kompresorja povišajo na višji temperaturni nivo. Tako pride do ogrevanja vode, za kar pa je uporabna toplotna črpalka za sanitarno vodo. Toplotne črpalke črpajo energijo iz zraka, zemlje ali vode. Uporaba toplotnih črpalk bo vaš račun za ogrevanje znižala tudi do 70%. Hkrati pa toplotne črpalke za isto število odstotkov zmanjšajo tudi emisije ogljikovega dioksida v našem preobremenjenem okolju.

Torej, vgradnja toplotne črpalke ne pomeni le privarčevanja pri stroških za ogrevanje, ampak tudi znižanje obremenitve okolja z ogljikovim dioksidom. Podjetje Tersus pa je tisto, ki vam nudi projektiranje, vgradnjo, vzdrževanje in tudi servis toplotnih črpalk Atlantic, katere lahko najdete na spletni strani omenjenega podjetja. Vgradnja toplotnih črpalk se vrši preko pooblaščenih monterjev preko cele Slovenije. Atlantic toplotna črpalka zrak-voda nudi enostavno vgradnjo, saj ne zahteva večjih gradbenih posegov, kakor recimo toplotna črpalka zemlja-voda. Montaža črpalke zrak-voda je na nek način podobna montaži klimatske naprave, kar pomeni, da jo monter lahko izvede v enem dnevu.

Tipi toplotnih črpalk se med seboj razlikujejo v mnogih lastnostih. Na spletni strani podjetja Tersus si sicer lahko preberete določene informacije o različnih izvedbah toplotnih črpalk Atlantic, vendar pa je zelo priporočljivo, da kontaktirate tudi izobražene ljudi. Tisti, ki toplotne črpalke dobro poznajo, vam bodo lahko razložili prednosti in slabosti vsakega tipa črpalke ter vam tako pomagali do najboljše rešitve za vaše želje in potrebe. Podjetje Atlantic pa sicer velja za enega izmed večjih proizvajalcev toplotnih črpalk v Evropi in je industrijski partner podjetja Fujitsu. Tersus je ekskluzivni distributer toplotnih črpalk za celo Slovenijo in Hrvaško ter je pravi naslov za tiste, ki si želite svoje toplotne črpalke.

This entry was posted in Vse za dom and tagged . Bookmark the permalink.