Terme odlična izbira med počitnicami

Kam letos na dopust za poletne počitnice? Biti samo doma s šolo obveznimi otroci, jih ves čas priganjati k učenju oz. obnavljanju naučenega med šolskim letom … Ne, nikakor ni dobra ideja, saj morajo imeti otroci počitnice tudi za počitek, če so se prej sproti učili in nimajo starih dolgov za popravljanje. Počitnice so za nova doživetja, za počitek in uživanje ter druženje s prijatelji. Ampak če si ne želite počitnic preživeti samo ali vedno na morju, so terme idealna rešitev. Pravzaprav za terme 1nadan ponuja izredno dobre pakete za dan, dva ali pa tri, dobite pa lahko tudi pakete za več dni, ampak samo za razbiti počitnice, ko čakate, da končno skočite na morje, so terme za nekaj dni idealne.

Za terme boste na 1nadan odšteli zelo malo

Če se boste odločili rezervirati terme na način, da najprej rezervirate bon na omenjenem portalu, boste naredili še najboljšo potezo. Za tri dni boste odšteli za celo družino največ tam do 200 €, pri tem pa boste imeli tudi prost vstop v svet savn, wellness, pa tudi prost vstop v bazen in tudi v adrenalinski park s tobogani in ostalo zabavo v bazenih, poskrbeli bodo tudi za kulinariko, večerne zabave in tudi za adrenalinska doživetja v okolici term. Kaj pravite na to? Je manj kot 200 € za celo družino z vsemi temi doživetji za 3 dni res tako veliko, k temu pa dodajte, da se bodo vaši otroci prav gotovo izredno zabavali, sprostili in nič kolikokrat se zgodi, da želijo otroci potem še kdaj v te iste terme, kjer so vse to doživeli. Vendar pa je bolje, da se preko tega ponudnika odločite vsaj za katere druge terme, da raziščete še kateri drugi košček naše prelepe Slovenije.

V terme v vseh letnih časih

V terme gremo lahko res čisto kateri koli dan v letu, saj imajo vse terme poskrbljene za notranji in zunanji kompleks, tako da je kopanje v termah možno čisto celo leto.

This entry was posted in Vsakdanje življenje. Bookmark the permalink.