Strešniki Gerard, kakovostna kritina za vaš dom

Na trgu je na voljo široka ponudba različnih kritin. A le eni strešniki so tisti, ki so iz res vrhunskih materialov, ponujajo celo vrsto dodatkov, oblik in barv in imajo 50- letno garancijo. Gerard je zato prava izbira za tiste, ki si želite, da bi vaša streha zdržala več desetletij tudi v ekstremnih vremenskih pogojih, ki smo jim priča v zadnjih letih. Gre za izredno lahko jekleno kritino, ki je enostavna za nameščanje in primerne za vsak naklon strehe. Če so položene pravilno, za kar poskrbijo visoko usposobljeni krovci s potrdilom o usposobljenosti za polaganje teh kritin, delujejo izjemno.

Strešniki, ki niso le funkcionalni, ampak tudi lepi

Ti strešniki pa ne nudijo le odlične zaščite, obenem so tudi izredno lepi in predstavljajo nekakšen modni dodatek na hiši. Izbirate namreč lahko med ogromno različnimi modeli in barvami, od izgleda starih lesenih skodel, do povsem futurističnega stila. Strešniki pa ponujajo še več. So namreč izredno lahki, so 7-krat lažji od betonskih ali glinenih, in tako ne obremenjujejo konstrukcije, v nekaterih primerih jih je možno položiti celo direktno na stare, s čimer se prihrani strošek odstranjevanja starih strešnikov.

Kralj med kritinami varuje tudi v ekstremnih pogojih

Gerard je torej prava izbira kritine za tiste, ki jim je varnost doma pomembna in niso pripravljeni sklepati kompromisov. Streha je investicija, ki se jo lotite enkrat v življenju in zato mora biti premišljena in izbira kvalitetna in trajna. Nihče noče vsakih nekaj let menjati strehe zaradi nekvalitetne izbire in posledično škode, ki ji naredi vse bolj nestabilno vreme. Strešniki, ki jim lahko zaupate kljubujejo tudi do 3cm debeli toči, Testirani so bili tudi pri toči, debeline 9 cm. Naredile so se manjše vdolbine, a premaz ni bil poškodovan. Strešniki so tako še naprej opravljali svoje delo in varovali pred vremenskimi vplivi. Take zaščite si želimo vsi, zato pri izbiri kritine pomislite na kralja med strešniki.

This entry was posted in Vse za dom and tagged , , , . Bookmark the permalink.