Prostoročno telefoniranje in mobilna telefonija

slusalkeTelefoniranje v avtomobilu je v naši državi prepovedano z zakonom, v primeru, da nas pri tem ujame policija pa so lahko kazni zelo visoke. Kazni so upravičene, saj se zaradi telefoniranja v avtomobilu vsako leto zgodi veliko nesreč, pri katerih na žalost ne trpi samo pločevina.

Na trgu obstaja kar nekaj naprav, s katerimi lahko prostoročno telefoniramo in tako ne ogrožamo sebe in ostalih udeležencev v prometu. Najcenejša rešitev je ta, da telefon postavimo na avto nosilec za telefon, ter nanj povežemo ušesne slušalke. Tako smo lahko še vedno skoncentrirani na vožnjo, če pa prejmemo obvestilo na telefon pa lahko klic enostavno zavrnemo ali pa sprejmemo z pritiskom na gumb.

Kupite lahko tudi različne sete za prostoročno telefoniranje, ki se povežejo prek bluetooth ali katere druge tehnologije z našim radiem. Ko se na telefon oglasimo pa lahko sogovornika slišimo prek zvočnikov v avtomobilu. Vsekakor telefona ne uporabljate v avtu, saj so lahko posledice res hude.

Na voljo pa nam je še kar nekaj drugih dodatkov za mobilnike. Zaščita za telefon je stvar, za katero je najbolj smiselno poskrbeti ob nakupu telefona, ko je ta še najbolje ohranjen. Telefon običajno nosimo v žepu, kjer so tudi ključi, kovanci ali pa kakšni drugi predmeti, ki lahko telefon opraskajo. Etuiji ali pa ovitki za telefon so zelo poceni, tako vas bo vse skupaj stalo le nekaj evrov, telefon pa bo zaščiten.

Oglejte si te in še ostale dodatke v kateri izmed trgovin. Eden izmed največjih ponudnikov dodatkov za mobilne telefone pri nas je Gizzmo. V njihovi spletni trgovini so vam na voljo ugodni izdelki, poštnina pa je ob nakupu nad določenim zneskom tudi brezplačna. Spletno trgovino si je vsekakor vredno ogledati.

This entry was posted in Tehnologija and tagged , . Bookmark the permalink.