Odpira se nova trgovina za dojenčke!

V Novem mestu bodo končno po letu grajenja odprli prav novo trgovino za dojenčke. Povpraševanje po takem nakupovalnem centru se je pričelo že 10 let nazaj, ko so se različne družine naveličale vožnje v center Ljubljane. Pri nakupu se je sprva zapletlo zaradi lastnikov zemlje, ki pa niso bili pripravljeni prodati zemljo. Prepričevanje se je zavleklo v 2 leti in po odkupu se je takoj začela gradnja. Gradnja trgovine za dojenčke je potekala zelo gladko in po načrtih, kakor je komentirala vodja projekta in glavna arhitektka. Kot edina težava je omenila, da so bila tla precej nestabilna in je bilo potrebno vložiti malce več sredstev v stabilnost objekta.

Po končani konstrukcijski gradnji trgovine za dojenčke je projekt prevzela direktorica za vizualizacijo. Bila je glavna na področju izgleda in oblikovanja celotnega centra. Za barvo si je izbrala mirne odtenke modre in celotno trgovino razdelila na pregledne sektorje, da bodo stranke najlažje našle želene proizvode ali našle izhod. Celotna trgovina za dojenčke ima sektorje za hrano, vozičke, nega, oblačila in različni proizvodi za mamice. V sektorju za hrano bodo predstavljeni vodilni proizvajalci zdrave hrane in se bodo vključevali v različne akcije in ozaveščali starše o prehrani. V sektorju za vozičke bodo seveda različni produkti za prevoz, od vozičkov do sedežev za kolo.  V negi bodo predstavljeni različni zdravstveni ukrepi, nasveti in produkti za zdravje mladičkov. Oblačila pa bodo tudi predstavljala večji sektor za vse letne čase in starosti do 6 let. Poleg produktov za dojenčke pa imamo tudi različne dodatke za mamice in celo tudi nekaj za očete na področju oblačil.

Seveda pa so vam trgovine za dojenčke na voljo že na spletu. En primer je recimo https://www.babadu.si/, s pomočjo iskalnikov pa najdete tudi ostale. Vsaka ima svoje posebnosti in različne izdelke.

This entry was posted in Vse za otroka and tagged . Bookmark the permalink.