Oblačila za čisto vsakega

oblacilaSte tudi vi ena od tistih, ki ne more nase spraviti manekenske številke? Spadate med dame z oblinami, ki si v tej poplavi raznih oblačil težko najdete kakšno lepo in elegantno obleko? Predlagamo da obiščete trgovino, kjer najdete obleke za močnejše. Med njimi najdete čisto vsa oblačila, tudi poletne obleke vas bodo ponovno naredile čudovite.

Pogosta napaka, ki jih naredijo ženske z močnejšo postavo je napačna izbira vzorca na obleki. Svetujemo uporabo oblačil z navpičnimi ali nesimetričnimi črtami. Le te vam bodo optično zoožale postavo, zato jih ponosno oblecite. Vsekakor pa se izogibajte kričečim barvam, oblačilom z vodoravnimi črtami, te poudarijo vsako nepravilnost in dodatne kilograme na telesu. Odločite se rajši za obleko v nevtralnih barvah. Za dodatno popestritev uporabite še zanimivo torbico ali nakit. Vaši aduti bodo kar izstopali.

Obleči danes moderne pajkice in ozko oprijete hlače ni pravilo. Ne pomeni če je nekaj modno, da morajo prav vsi nositi takšna oblačila. V pajkicah in ozkih kavbojkah bodo vaše noge izglodale debelejše kot so in tudi bolj čokate. Izogibajte se tudi prevelikih oblačil. Mogoče se res v njih počutite udobno, vendar ste v njih videti kot vreča krompirja, gmota brez obli in pasu. Poudarite rajši ozke dele svojega telesa, kot je recimo pas.

Posegajte rajši po oblačilih v svoji številki. Če izberete manjšo številko od vaše, še ne pomeni da boste izgledali vitkejši, prej nasprotno. Izberite hlače, ali kavbojke ki imajo široke in ravne hlačnice. Takšne hlače lahko nosite bodisi z supergami ali pa jih spremenite v elegantno opravo, s tem da si obujete škornje ali čevlje s peto.

This entry was posted in Lepota in zdravje. Bookmark the permalink.