Nezvestoba in varanje

cheatingLjubezen ter zveza s partnerjem je lahko zares čudovita zadeva, se pa lahko tudi zaplete, ko pride do nesoglasij. Razlogov za nesoglasja in razpade zvez je mnogo, eden izmed najslabših razlogov pa je prav gotovo nezvestoba. Velikokrat se pri kateremu izmed partnerjev pojavi sum na nezvestobo, ali je ta upravičen ali ne pa je v nekaterih primerih zelo težko dokazati, spet v drugih pa so znaki precej očitni. Ste vedeli, da vam pri odkrivanju nezvestobe lahko pomagajo tudi detektivske storitve. Čeprav se veliko ljudem zdi absurdno, da bi najeli detektiva, le-ta pa bi vohunil za partnerjem, a veliko ljudi se poslužuje prav tega. A v današnjem članku se bomo posvetili predvsem znakom varanja, kaj vse počne detektivska agencija pa v katerem drugem članku.

Nekateri pa znake varanja prepoznajo tudi sami, pa si jih oglejmo. Znaki so lahko pri vsakemu posamezniku različni, vseeno pa ste lahko pozorni na naslednje malenkosti. Tisti partner, ki vara, bo veliko bolj pazljiv na svoj mobilni telefon. Mobilnik bo vedno zaklenjen, če pa ga boste v roke prijeli vi, bo hitro kaj narobe. Partner bo do vas tudi veliko bolj pozoren, ravno zaradi tega, da nebi opazili njegovega varanja. Precej pogosto je tudi zelo pozno vračanje domov z različnimi izgovori, ali pa nadure v službi ter kaj podobnega.

Partner ki vara, bo tudi veliko bolj skrbel za svoj videz kot običajno. Če gre za moškega, se to precej hitreje opazi kot pri ženskah, tu so parfumi, britje, erotično perilo in drugo. Dejavnikov je res veliko, varanje pa vsak prikriva drugače. Najboljši nasvet, ki vam ga lahko dam je ta, da se v zvezo ustalite s partnerjem, za katerega vam ne bo potrebno nikoli pomisliti ali me vara ali ne.

This entry was posted in Življenje and tagged , , . Bookmark the permalink.