Kamini na pelete in nakup žara za na vrt

kerakamin2Da bi vedeli, kako delujejo kamini na pelete je potrebno razumeti, kaj sploh so peleti. Peleti so oplemeniteno gorivo iz biomase, ki nastane s stiskanjem pod visokim tlakom. Pelete si lahko predstavljate kot nekakšne majhne lesene paličice. Gostota peletov je velika, zato imajo tudi zelo nizko vsebnost vlage, kar omogoča visoke izkoristke pri izgorevanju. Kerakamin je podjetje, ki vam poleg vseh drugih artiklov, povezanih s toploto v vašem stanovanju, ponuja tudi kaminske peči na pelete. Ponudba kaminov na pelete je pestra, zato boste zagotovo našli vsaj en kamin, ki vam bo všeč. Kerakamin vam ponuja kamine na pelete blagovne znamke Richard le droff in Nordica. Za več informacij o kaminih ter zakaj se odločiti ravno za kamin na pelete pa kontaktirajte podjetje oziroma obiščite spletno stran kerakamin.si.

Kar se tiče toplote v stanovanju boste s kaminom na pelete preskrbljeni. Pomlad in poletje pa prineseta sončne dneve in toploto, zato je preživljanje časa na prostem vedno bolj mamljivo. Začne se čas piknikov, sprehodov, izletov in podobnih aktivnosti. Si lahko predstavljate poletje brez žara na vašem vrtu? Mi si ga težko. Jedi iz žara so preprosto nekaj nepogrešljivega v času sončnih in toplih dni. Vendar pa je pomembno, da na naš vrt postavimo kvaliteten in praktičen žar. In kje si lahko zagotovite primeren žar za vaš vrt?

Spletna trgovina Flamula vam ponuja široko in pestro ponudbo žarov ter pribora za žar. Na vrt boste lahko postavili žar, ki vam bo najbolj ustrezal tako po videzu kot praktičnosti in funkcionalnosti. V ponudbi vrtnih žarov Flamula boste našli plinske žare, žare na oglje, električne žare, vgradne žare, prenosne žare in še marsikaj.

This entry was posted in Vse za dom. Bookmark the permalink.