Kakšne so pristojnosti detektiva

Imate podjetje pa bi se radi prepričali, ali vaši zaposleni delo za vas ali pa vam želijo le škoditi? Je vaš bodoči poslovni partner res tako čist kot se zdi? Se morda izdaja za nekoga drugega? Kakšni so njegovi nameni in kakšni so nameni zaposlenih lahko zelo hitro in enostavno odkrijemo. Vse kar potrebujemo je dober in profesionalen ter zelo diskreten detektiv.

Zasebni preiskovalec za podjetja

Najem detektiva je zelo pametna in varna naložba pri preprečevanju oškodovanja podjetja. velikokrat se zaposleni prijavijo na bolniško, potem pa ugotovimo, da so delo opravljali še kje drugje ali pa sploh niso bolni in so čas bolniške koristili za čas dopusta. Takšnim in podobnim zaposlenim je potrebno reči stop. Žal je tako. V podjetju je zelo pomembno, da imamo odprto komunikacijo. Zaposleni in nadrejeni si morajo zaupati. Le tako bodo skupni cilji in interesi izpolnjeni. Poudariti pa moramo, da mora tudi vodja ali direktor podjetja zelo veliko narediti da pride do tega.

Pričanje zasebnega preiskovalca na sodišču

Če se kljub vsem naporom vodstva zaposleni vedejo dvolično, potem potrebujemo neke vrste dokazov, da lahko takšne zaposlene odstranimo iz podjetja. Detektiv in detektivske storitve so zelo priročne in uporabne. Saj nam priskrbijo zakonsko dovoljene dokaze, ki jih lahko uporabimo na sodišču ali pa pri utemeljevanju razlogov odpustitve zaposlenega. Dober detektiv pa je tisti, ki bo svoje delo opravil zelo diskretno in nam potrebne podatke priskrbel v čim krajšem možnem času. Je pa res, da je te storitve potrebno dobro plačati. Navsezadnje si bomo z zasebnimi preiskovalci zelo pomagali. Lahko gledamo na to kot na investicijo s katero bomo v prihodnosti privarčevali ali pa še več zaslužili.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.