Baterije za mobitele Samsung

Baterije-za-mobitele-SamsungPo razmahu iPhonov in pametnih telefonov so mobiteli znamke Samsung dobili povsem drug pomen. Z operacijskim sistemom Android se namreč lahko povsem kosajo z iPhoni. Multifunkcionalost pametnih telefonov je pravzaprav nadomestila vrsto aparatov. Nekateri, ki so prej imeli majhne prenosnike, na katerih so zgolj preverjali spletno pošto, zdaj prejerjajo pošto na svojih telefonih. Potem pa je tu poleg možnosti brskanja po spletu še možnost fotografiranja, snemanja, razne aplikacije in še bi lahko naštevali. Vse to je pomembno predvsem iz enega razloga – krajšega delovanja baterije. Z zgolj telefoniranjem in pošiljam sporočil baterije ne bomo uspeli izprazniti kar tako, medtem ko vse ostale prej naštete funkcije močno krajšajo stanje pripravljenosti vsakršne baterije.

Ne glede na vse našteto in uporabo številnih funkcij, so baterije mobitelov Samsung še vedno nekje v samam vrhu zmogljivosti. Ob izpraznitvi baterije Samsungovega telefona namreč vidimo še nekaj časa “star” način opozarjanja in delovanja v nekakšnem safe mode načinu, kjer se delovanje baterije podaljšuje z izklopom osvetlitve zaslona.

Kje do baterije za mobitele?

Baterije za praktično vse aparate lahko danes naročite in kupite preko spleta na številnih za baterije specializiranih spletnih trgovinah. Ena takih spletnih trgovin je zagotovo Svetbaterij.si. Tukaj lahko najdete baterije za mobitele, baterije za različne znamke kamer kot tudi baterije za prenosne računalnike znamk Acer, Asus, Lenovo, HP in Dell. Do prave baterije lahko pridete le z nekaj kliki, enostavno pa je tudi naročilo in kasnejše plačilo. Odločate se lahko namreč med različnimi načini plačila in izberete tisti način, ki vam v danem trenutku najbolj ustreza. Nakup lahko poravnate preko Paypal-a, s kartičnim plačilom, po povzetju ali celo po predračunu. Pri tako ogromnem naboru baterij boste  zagotovo našli tisto, ki jo potrebujete.

This entry was posted in Tehnologija and tagged , , , . Bookmark the permalink.