Barva za les vdahne lesu novo življenje

Imate leseno vrtno pohištvo, kateremu sta dež in sonce načela izgled? Ali pa le želite spremeniti barvo lesene mizice v dnevni sobi, da se bo bolj podala k novi sedežni garnituri? Za osvežitev izgleda ne rabite kupovati novega pohištva, dovolj bosta že barva za les in malce mojstrskih spretnosti. Dekorativna barva za les proizvajalca Silvaprodukt ne samo, da osveži izgled lesenih izdelkov, poleg tega jih tudi zaščiti pred nadaljnjimi vplivi in obrabo.

Barva za les poleg dekorativne funkcije opravlja tudi zaščitno

Ali ste vedeli, da so vremenski pogoji v večjem delu Slovenije eni najbolj neugodnih v Evropi za uporabo lesa na prostem? Veliko padavin, močno sonce in velike temperaturne razlike povzročajo, da se les krči in razteza, pojavijo se plesni in glive, ki najprej načnejo estetski videz lesa, kasneje pa tudi njegovo funkcionalnost. Čeprav ni lepšega kot videz naravnega lesa, ga je prebarvati nujno, saj barva poleg dekorativne funkcije les tudi zaščiti pred propadanjem. Dekorativna barva za les ščiti površino lesa pred vremenskimi in mehanskimi vplivi, hkrati pa jo tudi dekorativno obarva ter upočasni sivenje lesa, ki je sicer naraven in neškodljiv proces staranja lesa.

S čem naj zaščitim in polepšam les na domači hiši?

Les je naravni in trajnostni material in bo tak tudi ostal, če ga prebarvate z okolju prijazno barvo, Verjetno ne želite vsako sezono znova barvati lesenih izdelkov, zato je barva za les odlična izbira, saj jo nanesete le enkrat, zaščita pa je trajna. Proizvajalec, ki ima več kot 70 let izkušenj z lesom in se lahko pohvali s projekti kot je planiška letalnica in opazovalnica ptic Škocjanski zatok, vam z uporabo njihovih izdelkov zagotavlja 3x daljšo življenjsko dobo lesa. V asortimanu izdelkov Silvaprodukt boste našli različne zaščitne izdelke za les za vse vaše potrebe, z njihovo uporabo pa bodo vaši leseni izdelki poleg novega videza in trajne zaščite dobili tudi košček narave.

This entry was posted in Vsakdanje življenje and tagged , , . Bookmark the permalink.